Inici Actualitat Més de 700 persones gaudeixen de la caminada teatralitzada “A la foscor...

Més de 700 persones gaudeixen de la caminada teatralitzada “A la foscor d’en Toca-sons”

0
COMPARTIR

La cinquena edició de la caminada teatralitzada “A la foscor d’en Toca-sons” ha demostrat que és una inciativa plenament consolidada dins els actes de la Festa Major de Taradell. I ho és perquè, precisament en l’edició en què per primera vegada es feia pagar un preu simbòlic de dos euros, l’acte va ser seguit massivament.

Entre 700 i 800 persones de totes les edats segons els organitzadors, van poder gaudir del teatre al carrer. La iniciativa està organitzada pel grup Canya que no és conya i la comissió de la Festa d’en Toca-sons.

Els participants van ser distribuïts en tres grups perquè poguessin seguir els diferents escenaris de la caminada teatralitzada sense cap problema de visió. El recorregut va iniciar-se a la plaça de les Eres i va seguir pel carrer Sant Sebastià, la plaça Santa Llúcia, la Plaça, la Torre de Don Carles, darrere el Mas Can Just, la Font Gran i la Rectoria, fent servir balcons i cases com a escenaris.

El final de l’espectacle, enguany, era una de les novetats i es va fer de forma sorprenent a l’interior de l’església Sant Genís on es va representar la mort d’en Toca-sons i la seva quadrilla a mans de l’agutzil, amb grans efectes d’il·luminació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments