Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell posa en marxa una aplicació per a mòbils

L’Ajuntament de Taradell posa en marxa una aplicació per a mòbils

0
COMPARTIR

Des d’aquest dijous ja es pot descarregar una aplicació per mòbils centrada en el municipi de Taradell. L’aplicació es pot trobar per a dispositius mòbils amb sistema Android o iPhone. L’objectiu és oferir informació als habitants i visitants del poble d’una forma molt senzilla i orientativa. L’aplicació és gratuïta i es pot descarregar a l’Apple Store o a l’Android Market.

Per això, hi ha un apartat d’actualitat amb les últimes notícies relacionades amb Taradell. També hi ha un apartat específic dedicat a la Festa Major i una agenda per a les activitats previstes. L’aplicació també ofereix tota mena d’informació per consultar telèfons dels equipaments municipals, d’empreses, restaurants i comerços del municipi, així com un apartat de llocs d’interès turístic amb descripcions i ubicacions al Google Maps. I, fins i tot, amb l’opció d’obtenir les indicacions via gps per arribar al lloc d’interès.

L’aplicació va gestar-se a través del taradellenc Roger Sala que va presentar la iniciativa al consistori. Llavors, l’Ajuntament va decidir adaptar-la per fer-la oficial. Es tracta d’una primera versió que s’anirà millorant periòdicament.

Per a més informació podeu anar a la web de l’Ajuntament.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments