Inici Actualitat La gimcana gitana i la màgia animen la Festa Major de Taradell

La gimcana gitana i la màgia animen la Festa Major de Taradell

0
COMPARTIR

El centre cultural Costa i Font es va omplir fins més enllà de mitja sala per assistir dimecres a la tarda a l’espectacle de màgia que hi havia programat. Els més petits van poder gaudir de les habilitats del Mag Edgar que va presentar el seu espectacle “Instants de màgia”, fent aparèixer coloms del no res o ficant el seu ajudant en cubs sense espai.

Aquest era el primer acte programat per la mainada.

L’altra gran cita de la tarda va ser, sens dubte, la gimcana gitana, organitzada pel Consell de Joventut de Taradell. Es complia la sisena edició de la iniciativa i va ser un gran èxit amb quasi una vuitantena de participants distribuïts en 9 equips. Els participants havien de completar 8 proves amb el menor temps possible.

Entre elles, agafar unes peces de dòmino salvant una rampa lliscant, pujar a l’estructura de cordes que hi ha instal·lada al davant del pavelló municipal, o atrapar unes gallines en un galliner improvisat després d’agafar unes fitxes de dòmino d’una piscina, amb la boca. Les proves s’han desenvolupat al voltant d’El Pujoló i del pavelló.

Us deixem una galeria de fotografies de les dues activitats:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments