Inici Actualitat Aina Altimir és la nova pubilla de Taradell

Aina Altimir és la nova pubilla de Taradell

0
COMPARTIR

La jove Aina Altimir serà la pubilla de Taradell durant tot aquest 2012 i fins la pròxima Festa Major. Aquest dimarts a la nit es va fer l’acte institucional que dóna el tret de sortida a la Festa Major de Taradell amb el pregó i la proclamació de la pubilla. Altimir, que substitueix a Meritxell Freixas, és coneguda per la seva vinculació a l’esbart dansaire Sant Genís i també pel seu pas a l’escola de música i a l’Agrupament Rocaguinarda.

L’acte va tenir el punt emotiu amb la lectura del pregó a càrrec de la taradellenca Dolors Vivet, que durant 25 anys ha estat professora de ioga al poble. També va ser regidora a l’Ajuntament de Taradell entre 1983 i 1985 en l’àmbit de la Sanitat i els Serveis Socials. Vivet, que és veïna del barri de Montrodon, va recordar les seves primeres vivències d’un “barri ple de valors” i que “m’ha donat pau, companyonia, integració, col·laboració i acolliment”. Pel que fa a la seva etapa com a regidora, va destacar la solidaritat mostrada pels taradellencs durant l’incendi de 1983.

Respecte al ioga, va explicar que és “una part important de la meva vida” i que li ha donat “moltes alegries”. Al llarg de 25 anys han passat 210 alumnes per les seves classes.

Després del pregó i la proclamació de la pubilla, l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, va fer un petit parlament recordant que presidia l’acte una banda de la Festa Major de 1912, cedida per la família Rafart. I va fer un repàs a l’evolució que ha seguit la Festa Major al poble des de finals dels 70 amb l’envelat fins a l’actualitat.

L’acte va comptar amb la participació de la Cobla Lluïsos que va obrir la nit amb els Segadors, mentre dansaires de l’Esbart Sant Genís entraven amb una senyera de grans dimensions fins a dalt l’escenari. Durant l’acte, l’Esbart va interpretar dues danses tradicionals valencianes. Com sempre, el centre cultural Costa i Font va omplir-se de vilatans per seguir l’acte.

Us deixem amb una galeria d’imatges de l’acte.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments