Inici Actualitat Les entrades anticipades pel concert d’Els Amics de les Arts es vendran...

Les entrades anticipades pel concert d’Els Amics de les Arts es vendran fins dijous

0
COMPARTIR

Fins aquest dijous, 24 d’agost, a les 11 de la nit es poden comprar les entrades anticipades per assistir al concert d’Els Amics de les Arts amb motiu de la festa major de Taradell 2012. El quartet barceloní, format per Joan Enric Barceló, Eduard Costa, Ferran Piqué i Dani Alegret, presentarà al centre cultural Costa i Font de Taradell el seu tercer disc, ‘Espècies per catalogar’.

El concert està organitzat per l’Ajuntament i les entrades, a un preu de 15 euros, es poden adquirir a les oficines de l’Ajuntament de Taradell, al Cafè de Can Costa (Taradell), a la Martulina Divina (Vic), al Bar l’Atmosfera (Torelló), al Bar La Plaça (Tona) i el Bar Can Ton (Torre d’Oristà). També es podran comprar una hora abans del concert, a finestreta, a un preu de 18 euros. Cal destacar que l’aforament és limitat.

A Taradell, Els Amics de les Arts vindran acompanyats de la Banda per catalogar (baix, bateria i secció de vents) per desplegar tots els matisos de les seves noves cançons. El concert també comptarà amb l’actuació dels osonencs Nyandú, guanyadors del Sona 9 de l’any passat, que seran els teloners.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments