Inici Actualitat 16 equips participen a la 3a edició de les 12 hores de...

16 equips participen a la 3a edició de les 12 hores de futbol sala mixte

0
COMPARTIR
Foto: Ràdio Taradell
Foto: Ràdio Taradell

La Festa Major Jove de Taradell 2012 va donar el tret de sortida aquest diumenge amb la disputa de la tercera edició de les 12 hores de futbol sala mixte. L’activitat, organitzada pel Consell de Joventut de Taradell, va tenir molt èxit, ja que ràpidament es van omplir les 16 places disponibles.

Foto: Ràdio Taradell

Durant tot el diumenge es van disputar els partits entre els diferents equips formats per colles de joves del municipi. El requisit era que els equips fossin formats per nois i noies. Amb la inscripció els participants podien utilitzar la piscina del Parc d’Esports i gaudir d’un esmorzar.

Cal destacar que enguany el torneig es va jugar al camp de futbol de la Roureda, ja que el pavelló municipal està en obres pel canvi de superfície.

Podeu veure més fotos realitzades per Ràdio Taradell aquí.

Foto: Ràdio Taradell
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments