Inici Actualitat El Poblat bandoler omple el diumenge d’activitats per la mainada

El Poblat bandoler omple el diumenge d’activitats per la mainada

0
COMPARTIR

El Parc d’Esports va acollir aquest diumenge el Poblat bandoler, organitzat per la comissió d’en Toca-sons. Després que l’any passat no s’organitzés per falta de pressupost, enguany l’activitat es va traslladar d’El Pujoló al Parc d’Esports. La iniciativa va comptar amb un espai habilitat una zona ombrejada on s’hi podien portar a terme diferents tallers de pintura.

També es van portar a terme diferents jocs de cucanya i d’habilitats, aprendre a beure amb porró i hi havia una zona per practicar el tir amb arc, entre d’altres. A la tarda es va fer un berena popular per a tota la mainada. El Poblat, que es va fer durant tot el matí i la tarda de diumenge, tenia un preu de tres euros i donava dret a gaudir de la piscina del Parc d’Esports.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments