Inici Actualitat L’exposició d’artistes locals dóna el tret de sortida a la Festa Major...

L’exposició d’artistes locals dóna el tret de sortida a la Festa Major 2012

0
COMPARTIR

El vestíbul del centre cultural Costa i Font acull des d’aquest divendres la tradicional exposició d’obres que han realitzat els artistes locals. Divendres al vespre es va fer la inauguració de la mostra amb la presència de la regidora de Cultura, Lluïsa Sañé, i el regidor de Festes, Joan Casassas. També hi eren molts dels 33 artistes locals que exposen alguna de les seves creacions.

La majoria són obres pictòriques, tot i que també hi ha espai per l’escultura, el treball de la fusta o la fotografia. Els 33 artistes que hi tenen alguna obra exposada són: Àngela Roca, Maria Bosch, Maria del Mar Sala, Ramon Barrera, Júlia de la Rosa, Assumpció Gafas, Mercè Rovira, Mercè Romeu, Eduard Bosch, Carme Estellés, Frederic Sala, Mercè Mercader, Antoni Vila, Rita Sañé, Esperança Pla, Josep Vivet, Jolita Blyzyté, Maria Dalmau, Ramon Curtichs, Laura Bruy, Gemma Codina, Clara Bosch, Àngel Prat, Josefina Costa, Eva Farga, Rosa Tarrats, Pau Bosch, Josep Montmany, Pere Roca, Ramon Bosch, Josep M. Bosch, Josep Blanch i Paquita Clot.

La regidora de Cultura va destacar que l’exposició permet donar difusió a les obres que tots aquests artistes realitzen. I va agrair la tasca d’Eduard Bosch a l’hora de muntar la mostra i la de Josep Blanch que n’era el responsable durant els últims anys, però que per temes de salut enguany no hi ha pogut participar.

L’exposició es pot veure fins el 26 d’agost.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments