Inici Actualitat Gottic Teatre fa la primera posada en escena de ‘Fuita’ aquest diumenge

Gottic Teatre fa la primera posada en escena de ‘Fuita’ aquest diumenge

0
COMPARTIR

Gottic Teatre estrena per la Festa Major de Taradell l’obra ‘Fuita’, dirigida per Eva Molet i Jordi Recoder. L’obra pertany a Jordi Galceran, dramaturg i guionista conegut internacionalment pel ‘Mètode Grönholm’. L’estrena serà aquest diumenge, 19 d’agost, a les 7 de la tarda i es tornarà a repetir el 26 d’agost a les 9 del vespre.

‘Fuita’ és una comèdia de gairebé dues hores de durada amb només cinc actors sobre l’escenari. Isidre Galí, interpretat per Albert Rovira, és un conseller d’Indústria i Energia esquitxat per un escàndol urbanístic. A les portes del suïcidi una venedora, interpretada per Marina Cuní, irromp a la seva vida i evita la tragèdia. En una obra on no tot és el que sembla apareixen en escena també una prostituta (Rosa Vilardell), un assassí professional (Sergi Tordera) i un vell bavós (Magí Reig).

Després de l’obra del dia de l’estrena, Gottic Teatre farà un homenatge a Magí Reig, Jordi Recoder i Andreu Ramírez, tres persones molt vinculades en el teatre taradellenc.

Les entrades es podran comprar una hora abans de cada representació. Amb l’entrada hi haurà un 10% de descompte a Design Estilistes de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments