Inici Actualitat La Festa Maricel tindrà una segona edició durant la Festa Major

La Festa Maricel tindrà una segona edició durant la Festa Major

0
COMPARTIR

Després de l’èxit de l’estrena de la Festa Maricel l’any passat, enguany hi haurà una segona edició. Serà el dissabte 25 d’agost a la carpa del centre cultural Costa i Font a partir de 2 quarts de 12 de la nit. De nou, serà una oportunitat de retrobament per tots aquells que van gaudir d’aquest emblemàtic espai d’oci nocturn taradellenc.

Els dj’s tornaran a ser l’Agustí, en Mero i en Dani Jové que punxaran música d’aquella època. Les entrades anticipades ja estan a la venda al Cafè de Can Costa, a l’Hostal Rosa, el Karra Teka, la Nonna Jovita i el Bar Taradell al preu de 10 euros.

Edició 2011
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments