Inici Actualitat La Festa Major jove programa 4 nits de música amb Brams com...

La Festa Major jove programa 4 nits de música amb Brams com a caps de cartell

1
COMPARTIR

El Consell de Joventut organitzarà quatre nits de música i festa al segon Pujoló. Les propostes començaran el dimecres 22 d’agost amb un Guateke inaugural a partir de les 12 de la nit. El dijous com sempre l’espai estarà dividit en dues zones. Un escenari principal on hi actuaran Les Oques Grasses com a grup principal, precedides per The Others i Crític’N’Roll. La nit s’acabarà amb música festiva d’un punxa discos. A la carpa alternativa hi haurà reggae, hip-hop i rap amb Txillo, Megaphonics, Guti, Sthaylah i Jaula Vacía.

El divendres 24 d’agost hi haurà el concert estrella de les quatre nits amb l’actuació del grup berguedà Brams després de la seva tornada als escenaris el 2010 i el nou disc “Oferta de diàleg” del 2011. El concert començarà aproximadament a 2/4 de 3, ja que anteriorment tocaran Ressaka Ska i The Demencials. Tancaran l’escenari els Insert Show.

Mentrestant, a la carpa alternativa hi haurà electro, house i techno amb Dj Black Sky, Pere Aguilera, Aldi i Rulo “Adictos al techno”.

L’última nit, dissabte 25 d’agost, començarà amb l’actuació dels Àcid Úric on hi toca el taradellenc Toni Pérez. Tot seguit, tocaran Al Quadrat, abans del concert principal de Zulu 9.30, la banda barcelonina que amb estil molt variat (reggae, pop-rock, música llatina…) proposa música per ballar. L’escenari es tancarà amb música festiva amb un punxa discos.

A la carpa alternativa, l’última nit comptarà amb hardtek i drum’n’bass amb Ivan “Just married”, Peke “Antisistem”, Àlex “Toxic parties”, OM “Insert sound” i Muchnik “Toxic parties”.

A banda de les nits de música, el Consell de Joventut també organitza més activitats que anirem destacant en els pròxims dies.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Albert Molist
Albert Molist
9 agost 2012 9:09

2 nits…
2 nits…
2 nits…

ja veig que això de creure els rumors que la gent diu en un poble no ha canviat i és això, rumors…

Content de veure que els joves encara tindran/em 4 nits d’esbarjo.