Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell fa una crida a llaurar rostolls per evitar incendis

L’Ajuntament de Taradell fa una crida a llaurar rostolls per evitar incendis

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell ha emès un ban informatiu on demana la col·laboració de la pagesia i la població en general per llaurar rostolls dels marges de les carreteres i propers a les zones forestals amb l’objectiu d’evitar incendis. A continuació, us reproduïm el ban:

“Poso en coneixement de la població que davant d’aquest estiu amb poques pluges i segons les previsions meteorològiques adverses, ja que pels propers dies no se’n preveuen i pel contrari si es preveu vent i altes temperatures, fem una crida a la pagesia perquè llaurin els rostolls dels camps, sobretot els més propers a la massa forestal i a l’entorn de carreteres i poblacions minimitzant així el risc de foc.

També recordem a tothom la prohibició de fer cap mena de foc i alhora davant de qualsevol indici d’aquest cal trucar al telèfon d’emergències, el 112.

Sabem que podem comptar amb la vostra col·laboració.

Taradell, 3 d’agost de 2012

Lluís Verdaguer, alcalde de Taradell”

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments