Inici Actualitat Bon ritme en la venda d’entrades pel concert d’Els Amics de les...

Bon ritme en la venda d’entrades pel concert d’Els Amics de les Arts

0
COMPARTIR

Les entrades per assistir al concert de festa major d’Els Amics de les Arts a Taradell ja es poden comprar des de fa unes setmanes. De moment, ja se n’han venut més de 400 del miler que hi ha a la venda. El concert es farà el 24 d’agost a les 11 de la nit i també comptarà amb l’actuació del grup osonenc Nyandú, guanyador de l’última edició del Premi de maquetes Sona 9.

Els Amics de les Arts són el plat fort de la festa major de Taradell 2012. El quartet barceloní format per Joan Enric Barceló, Eduard Costa, Ferran Piqué i Dani Alegret presentaran al Centre Cultural Costa i Font de Taradell el seu tercer disc ‘Espècies per catalogar’. El concert està organitzat per l’Ajuntament i ja es poden adquirir les entrades, a un preu de 15 euros, a les oficines de l’Ajuntament de Taradell, al Cafè de Can Costa ( Taradell ), a la Martulina Divina ( Vic ), al Bar l’Atmosfera ( Torelló ), al Bar La Plaça ( Tona ) i el Bar Can Ton ( Torre d’Oristà ). També es podran adquirir una hora abans del concert, a taquilla, a un preu de 18 euros.

A Taradell, el grup no vindrà sol. L’acompanyarà la Bed &  Banda (baix, bateria i secció de vents) per desplegar tots els matisos de les seves noves cançons.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments