Inici Actualitat Estafadors del gas a Taradell

Estafadors del gas a Taradell

0
COMPARTIR
Foto de twitter de Vicenç Pons

Diversos veïns de Taradell han alertat avui que tres homes, que es fan passar per tècnics de Gas Natural o del gas, intenten robar en els domicilis que els obren la porta. Segons sembla, truquen a la porta o timbre i demanen que els obris perquè porten un comunicat de la companyia de gas o perquè han de fer la revisió a la caldera. Els individus vesteixen formalment i són joves, tal i com es veu en la fotografia que han fet alguns taradellencs.

Esperen quan els veïns busquen documentació per robar a l’interior o obliguen al propietari a pagar diners per revisions falses, on aprofiten per trencar material que està en bon estat per poder reparar-lo i cobrar la factura. Les víctimes principals solen ser les persones grans o els més joves.

Cal tenir present que les revisions de gas oficial sempre van precedides per una trucada oficial de la companyia de gas. S’aconsella no obrir la porta a cap desconegut.

Foto a facebook de Marc Muntal
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments