Inici Actualitat Comencen les obres de reforma del pavelló municipal que canviaran el parquet...

Comencen les obres de reforma del pavelló municipal que canviaran el parquet per terratzo

0
COMPARTIR

Aquest dilluns van començar les obres de reforma del pavelló municipal El Pujoló. El canvi més important és que es canvia el terra de parquet per terratzo. Segons l’alcalde, Lluís Verdaguer, aquest canvi té molts beneficis i avantatges. Té un cost i un manteniment inferior i per als esports que s’hi practiquen (hoquei i patinatge, sobretot) és millor. Verdaguer també destaca que “tindrà més possibilitats per a activitats no esportives perquè fins ara el parquet s’havia de tapar i ara no caldrà”. El canvi de material de la pista s’ha fet en consens amb les entitats que, fins i tot, han escollit el color. Serà gris clar.

Les obres de reforma tenen un pressupost de 41.000 i inclouen treure el parquet, comprar i col·locar el terratzo i pintar les línies. Els treballs i la compra de material es farà a diverses empreses, si es pot taradellenques. Està previst que les obres estiguin enllestides a finals del mes d’agost. La reforma no inclou els vestuaris, tot i que es realitzarà una acció completa de neteja.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments