Inici Actualitat Aquest dijous es celebra el ple municipal del mes de juliol

Aquest dijous es celebra el ple municipal del mes de juliol

0
COMPARTIR

Aquest dijous s’ha convocat ple municipal a l’Ajuntament de Taradell, corresponent all mes de juliol. Com és habitual, la sessió començarà a les 20:30h i podrà ser seguida en directe per Ràdio Taradell. L’ordre del dia és el següent:

A) Propostes de dictàmens

1.- Aprovar, si s’escau, de l’acta de la sessió anterior, de 21 de juny de 2012.

2.- Aprovar, si s’escau, el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Taradell, el Consell Comarcal d’Osona i l’Associació per a la Defensa dels Animals d’Osona, per a la recollida d’animals de companyia abandonats o perduts.

3.- Aprovar, si s’escau, l’adhesió al Protocol del Pla “Xarxa de Governs Locals 2012-2015”.

4.- Aprovar, si s’escau, la certificació núm. 6 de  l’obra “Espai d’aigua a Taradell. Fase 1.2”

5.- Aprovar, si s’escau, l’expedient per a la contractació d’un préstec a llarg termini, per import de 348.500 euros, per finançar la inversió de l’obra “Projecte d’urbanització del casc antic de Taradell. 1a fase”, fins al cobrament de la subvenció atorgada per la Generalitat de Catalunya amb cofinançament FEDER.

 B) Mocions

C) Comunicacions diverses al ple, control d’organs municipal, precs i preguntes

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments