Inici Actualitat Voleu veure la festa d’en Toca Sons 18 anys enrere?

Voleu veure la festa d’en Toca Sons 18 anys enrere?

2
COMPARTIR

Gràcies a Josep Miret hem descobert una joia que fa referència a la festa d’en Toca Sons. Es tracta d’un petit muntatge audiovisual fet per la productora vigatana Grama TV que fa referència a la 2a edició de la festa, la de 1994. Precisament, l’any en què va rebre el Premi nacional de Cultura popular.

Si visioneu el muntatge segur que tindreu nostàlgia perquè veureu moltes cares conegudes que han canviat molt en aquests últims 18 anys.

Podeu veure el vídeo a l’apartat d’Imatges

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Josep Miret
Josep Miret
24 juliol 2012 9:37

Únicament el que he fet és fer arribar l’enllaç del video que vaig trobar a you tube. En tot cas el mèrit és de la junta de la festa, i dels seus components, i de qui es va cuidar de tirar endavant la filmació. També em consta que n´hi ha còpies, però pel motiu que sigui no són gaire accessibles o desconeixem que hi són. En 19 anys s’ha generat moltíssim material gràfic i audiovisual, que a hores d’ara, crec, és dispers i inaccessible. Una pregunta em rossega: com va acabar el xiquet que és envestit pel sometent en entrar… Llegeix més »

Jordi
Jordi
14 juliol 2012 13:16

Quins bons records! S’hauria de recuperar el bon ambient de tot el poble! Les primeres edicions amb ara han canviat molt, s’hauria de tornar a les d’abans!