Inici Actualitat Molt bon ambient a la nova ubicació de la Botiga al carrer

Molt bon ambient a la nova ubicació de la Botiga al carrer

0
COMPARTIR

La Plaça de les Eres s’ha convertit aquest dissabte al matí en un bon espai per acollir una nova edició de la Botiga al carrer, organitzada per l’Agrupació de Botiguers de Taradell. Durant tot el matí diversos comerços del poble han tret el seu gènere a les parades de la plaça on hi ha hagut un constant anar i venir de gent.

A banda de les parades dels comerços, també hi havia diferents activitats paral·leles. S’han fet tallers de musicalstreet al damunt de la glorieta a càrrec de l’estudi Montse Pladevall. En un espai lateral hi havia cadires i taules perquè els més petits poguessin escoltar contes en anglès, activitat que anava a càrrec de Mellow Yellow.

I al primer tram del carrer de la Vila, els més petits podien fer passejades amb ponis.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments