Inici Actualitat Els botiguers surten al carrer aquest dissabte al matí

Els botiguers surten al carrer aquest dissabte al matí

0
COMPARTIR

La botiga al carrer de Taradell celebrarà una nova edició aquest dissabte al matí. De les 10 del matí a les 2 del migdia diversos comerciants del poble trauran el seu gènere per exposar-lo a la plaça de les Eres. L’Agrupació de Botiguers de Taradell ha organitzat una nova edició de la Botiga al carrer amb tota una sèrie d’activitats paral·leles.

Així, a banda de poder comprar també es faran tallers per a totes les edats. L’estudi Montse Pladevall impartarià tallers de musicalstreet, mentre que Mellow Yellow s’encarregarà d’explicar contes en anglès. També hi haurà la possibilitat de realitzar tallers de dibuix i passejades en poni, gràcies a Poni.cat

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments