Inici Actualitat Diverses propostes artístiques a Taradell en la 2a Festa de l’Art

Diverses propostes artístiques a Taradell en la 2a Festa de l’Art

0
COMPARTIR
Foto: Miquel Vilardell
Foto: Miquel Vilardell
Foto: Miquel Vilardell

Malgrat la forta calor, aquest dissabte es van programar diferents propostes artístiques a Taradell en el marc de la segona edició de la Festa de l’Art, organitzada pel Consell de Joventut de Taradell i l’Ajuntament de Taradell. Una de les novetats respecte a la primera edició va ser una ruta literària per alguns indrets de Taradell, tot llegint poesia de Joan Oliver, Carles Riba i poetes locals. Tot i que va tenir poc seguiment és un primer pas per consolidar una proposta literària entorn dels punts taradellencs més relacionats amb la literatura.

Així, els participants van començar a Can Madriguera on Carles Riba i Clementina Arderiu hi van fer estada entre els anys 1947 i 1948. Tot seguit, van continuar cap a la Font Gran per seguir un recorregut que va acabar a la Plaça de les Eres, després de passar per la casa d’estiu de Joan Oliver, al carrer Sant Sebastià.

Un altre dels punts de reunió era el camp de futbol. Malgrat el sol de justícia que queia, durant tot el dia s’hi van pintar grafittis, juntament amb propostes de hip-hop.  El Pujoló va acollir tallers de pintura i jocs per als més petits i una gimcana literària. Mentre que a la nit, es va fer un concert de jazz al centre cultural Costa i Font.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments