Inici Actualitat Grocs estudi creatiu, del taradellenc Marc Puigbò, finalista als prestigiosos Premis Delta

Grocs estudi creatiu, del taradellenc Marc Puigbò, finalista als prestigiosos Premis Delta

1
COMPARTIR

Grocs estudi creatiu (www.grocsdisseny.com) va ser aquest dijous al vespre un dels finalistes en l’entrega de la 35a edició dels prestigiosos Premis Delta al millor disseny de producte internacional, que es va lliurar en el marc del FADfest que es fa a Barcelona. L’empresa de disseny de productes és del taradellenc Marc Puigbò que, juntament amb Laura Malagarriga, va iniciar aquesta aventura fa pocs mesos i està ubicada al viver d’empresa de Vic (Espai VIT).

Grocs estudi creatiu optava al premi, juntament amb 55 productes seleccionats, amb una cadira que es diu Romeo + Juliet. Es tracta d’una cadira que en són dues i una alhora, ja que ocupa l’espai d’una sola. Però al mateix temps, poden convertir-se en dues sense perdre comoditat i disseny, optimitzant al màxim el poc espai que hi ha a les cases. També són cadires amb sentit mediambiental, ja que estan fabricades amb materials reciclables. Estan fetes en fusta contraplacada de bedoll. Romeo està envernissada en color natural mentre Juliet ve lacada en un color a escollir.

Romeo + Juliet es comercialitza a través del web www.beatcollection.com i arribarà a botigues d’Espanya i altres països europeus a la tardor, després de ser presentada a la fira Maison et Objet, de París, al setembre.

“Ens honra moltíssim participar en un certamen de tan alt nivell i creiem que Romeo + Juliet és un bon representant de la nostra filosofia d’innovar amb fórmules funcionals i estètiques. Amb Romeo + Juliet presentem un nou concepte: la cadira integrable. Es tracta d’una innovació disruptiva tan important com ho va ser en el seu moment el llançament de la cadira plegable o la cadira apilable “, ha comentat Carles Florensa, gerent d’Eurosilla.

Els premis Delta estan convocats per ADI-FAD (Associació de Disseny Industrial del Foment de les Arts Decoratives) i guardonen productes pel seu caràcter innovador, per la seva creativitat, qualitat o adequació mediambiental. Els productes finalistes es poden veure en una exposició a la plaça dels Àngels de Barcelona.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Pere
Pere
1 juliol 2012 12:52

És el mateix concepte que vaig veure aquí fa un temps. Això sí, aquesta és estèticament molt millor. Llàstima que no tinguin l’estudi a Taradell…