Inici Cultura Dissabte es celebra la segona edició de la Festa de l’Art

Dissabte es celebra la segona edició de la Festa de l’Art

0
COMPARTIR

El Consell de Joventut de Taradell i l’Ajuntament de Taradell organitzen aquest dissabte la segona edició de la Festa de l’Art. La iniciativa tindrà quatre escenaris amb una gran varietat de propostes.

Al matí, el Pujoló acollirà tallers de pintura i jocs per als més petits d’11 a 1. I a la tarda s’hi farà una gimcana literària a partir de les 5. Paral·lelament, durant el matí es farà una ruta literària a partir de les 11 amb un recorregut per alguns indrets de Taradell, tot llegint poesia de Joan Oliver, Carles Riba i poetes locals. Començarà a la plaça del Joc de la pilota.

Edició 2011

El camp de futbol serà un altre punt de trobada, ja que durant tot el dia s’hi pintaran graffitis i s’hi ballarà hip-hop, tal i com es va fer l’any passat. Finalment, a les 10 de la nit es farà un concert de jazz al centre cultural Costa i Font. Les activitats estan obertes a tothom.

Paral·lelament, l’Esbart dansaire Sant Genís celebra aquest dissabte a la tarda la festa de fi de temporada amb una roda d’esbarts infantils i juvenils. La celebració tindrà lloc al centre cultural Costa i Font a partir de les 5 de la tarda amb la participació dels esbarts de Navàs i Berga.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments