Inici Actualitat Tres dels pisos de protecció oficial del Pujoló ja tenen nous llogaters

Tres dels pisos de protecció oficial del Pujoló ja tenen nous llogaters

0
COMPARTIR

Avui dimecres s’han lliurat les claus de tres dels pisos de protecció oficial, situats al passeig del Pujoló de Taradell. De fet, fa una setmana l’Agència de l’Habitatge de Catalunya va adjudicar cinc pisos que estaven buits.

Els habitatges tenen una superfície que oscil·la entre els 37 i els 43 metres quadrats. El preu del lloguer va dels 113 euros als 143, segons les dimensions i les característiques dels habitatges.

Aquesta adjudicació arriba després que a principis d’any es mantingués una reunió entre Ajuntament, departament d’Habitatge i Adigsa, empresa responsable de la gestió, perquè hi havia 9 pisos que estaven buits i hi havia problemes de manteniment. Al final, es va acordar que l’Ajuntament en gestionaria tres més i així se n’havien d’adjudicar sis.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments