Inici Actualitat S’inaugura la mostra de treballs dels alumnes de l’Escola municipal L’Arpa

S’inaugura la mostra de treballs dels alumnes de l’Escola municipal L’Arpa

0
COMPARTIR

El centre cultural Costa i Font acull des d’aquest divendres l’exposició de treballs dels alumnes de l’Escola municipal L’Arpa. La inauguració es va fer amb la presència de l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, la regidora d’Ensenyament, Rosa Papell, i la de Cultura, Lluïsa Sañé. L’exposició compta amb un gran ventall de creacions artístiques que han fet els alumnes des de pintura fins a labors.

Enguany l’escola municipal L’Arpa ha comptat amb 258 alumnes que han cursat els diversos tallers de ceràmica, dibuix i pintura, manualitats, bijuteria o pintura decorativa. L’exposició es pot visitar fins el 15 de juliol de 6 a 9 del vespre al vestíbul del centre cultural i està acompanyada per una projecció d’imatges de com es treballa a l’escola.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments