Inici Actualitat La Unió Deportiva Taradell continuarà a Segona Catalana

La Unió Deportiva Taradell continuarà a Segona Catalana

0
COMPARTIR

Tot i que hi ha certa prudència des del club, tot sembla indicar que la Unió Deportiva Taradell finalment no baixarà de categoria. El motiu és que el Campdevànol, equip que havia pujat de Tercera Catalana, renunciarà a la plaça al grup 4 de Segona Catalana. Els del Ripollès han vist com la Federació Catalana de Futbol els passava al grup de Barcelona en lloc de competir al de Girona amb els altres equips de la zona i aquest podria ser el motiu de la renúncia. El club taradellenc, però, demana precaució.

Aquest vespre, però, el president del Campdevànol, Silvestre Puig, ha confirmat la renúncia a diferents mitjans de comunicació. Resulta que fa una setmana el conjunt ripollès va assolir l’ascens en superar la promoció contra el Joanenc. El motiu que ha exposat és la impossibilitat de jugar al grup 1 amb els equips de les comarques gironines. L’altra motiu seria el major esforç econòmic i d’estructura que hauria de fer el club, segons informa El Ripollès.info.

Paral·lelament, la Federació Catalana de Futbol sembla ser que ja ha enviat un comunicat a la Unió Depotiva Taradell i a la resta de clubs del grup confirmant aquest canvi. D’aquesta manera, el club taradellenc que havia acabat cinquè per la cua aquesta temporada (posició que li donava la permanència), però que s’havia vist perjudicat pels descensos compensats, mantindrà la categoria.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments