Inici Actualitat Les obres del nucli antic de Taradell finalitzaran aquesta pròxima setmana

Les obres del nucli antic de Taradell finalitzaran aquesta pròxima setmana

0
COMPARTIR
Foto arxiu de l'asfaltat fet els últims dies

Les obres d’urbanització del nucli antic de Taradell s’acabaran aquesta setmana, previsiblement aquest dimarts. Durant aquest divendres s’han fet els treballs per asfaltar tot el voltant de la Plaça de les Eres. I aquest dissabte i dilluns s’acabaran de fer els últims detalls que consisteixen en pintar les places d’aparcaments.

Aquesta és l’última fase de les obres després que en els últims dies s’hagin ajardinat i completat les placetes en els encreuaments de la carretera de Montrodon amb el passeig Sant Genís i la de la carretera de Balenyà amb el passeig Domènec Sert.

Recordem que les obres del nucli antic van començar a finals del mes d’agost de 2011 i han consistit en urbanitzar la zona de la Plaça, el primer tram del passeig Domènec Sert i el carrer de la Vila fins a l’alçada de la plaça de les Eres. I millorar les instal·lacions dels serveis bàsics com el clavegueram, l’electricitat i la telefonia.

Les obres han suposat canvis en la circulació, ja que, per exemple, el passeig Domènec Sert és d’un sol sentit tant de baixada com de pujada fins a la interesecció amb la carretera Montrodon.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments