Inici Actualitat La biblioteca tanca els actes de celebració dels 25 anys amb una...

La biblioteca tanca els actes de celebració dels 25 anys amb una gimcana literària

0
COMPARTIR

La biblioteca Antoni Pladevall i Font va tancar aquest dissabte els actes de celebració del 25è aniversari amb una gimcana literària per grans i petits. Tots els participants van recórrer diferents punts del poble amb una samarreta vermella amb el logotip del 25è aniversari. Havien de trobar personatges de còmics i novel·les per les botigues del poble.

Tots ells van ser obsequiats amb un esmorzar i actuacions musicals que van posar el punt i final a la festa. Els guanyadors es van endur lots de llibres, entrades per al concert de Festa Major dels Amics de les Arts i vals de compra de productes de l’Agrupació de Botiguers de Taradell.

Us deixem una petita galeria d’imatges:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments