Inici Actualitat La biblioteca planteja una gimcana literària per tot el poble

La biblioteca planteja una gimcana literària per tot el poble

0
COMPARTIR

Dins les activitats de celebració dels 25 anys de la biblioteca Antoni Pladevall i Font, aquest dissabte s’organiza una gimcana literària. La biblioteca ha plantejat un joc per grans i petits que els obligarà a recórrer el poble per buscar llibres amagats i resoldre pistes i preguntes.

Hi haurà diverses categories per a tothom a partir de 8 anys. Serà a partir de les 10 del matí. La gimcana per als més grans tindrà dues modalitats. Una de simple amb pistes i fotos de la història de la biblitoeca. I una altra on es necessitarà GPS per localitzar pistes o objectes. La gimcana jove i la infantil consistiran en trobar personatges de novel·les i còmics per les botigues del poble.

Tots els participants tindran un esmorzar gratuït i entraran en el sorteig de magnífics obsequis. Les inscripcions es poden fer a la biblioteca abans de dissabte. Hi haurà premis, esmorzar i records per als participants.

A més, aquest divendres es farà l’última hora del conte de la temporada amb final de festa sorpesa. Anirà a càrrec dels De Parranda amb “Cacau de contes: un munt de llibres, 12 contes i un dau…”.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments