Inici Actualitat Xerrada centrada en tres pintors i la Provença aquest divendres a la...

Xerrada centrada en tres pintors i la Provença aquest divendres a la biblioteca

0
COMPARTIR

En el marc del projecte d’agermanament amb la Provença, aquest divendres al vespre la biblioteca Antoni Pladevall i Font acollirà una xerrada centrada en els pintors Van Gogh, Gauguin i Cezánne. La conferència anirà a càrrec de l’exprofessor de l’Escola d’Arts i Oficis de Vic, Xavier Burillo, i començarà a les 8.

Sota el títol “Tres pintors i la Provença: Van Gogh, Gauguin i Cézanne”, es centrarà en com el paisatge de la Provença ha estat un estímul per a la creació artística. I, concretament, es basarà en l’exemple d’aquests tres pintors que van plasmar amb les seves obres la imatge dels pobles i del seu entorn.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments