Inici Actualitat L’Esbart Sant Genís va actuar a Sant Fruitós de Bages

L’Esbart Sant Genís va actuar a Sant Fruitós de Bages

0
COMPARTIR

L’Esbart dansaire Sant Genís va participar el passat dissabte 19 de maig en l’acte que es va fer a Sant Fruitós de Bages amb motiu del Dia Internacional dels Museus. Concretament, va oferir diverses dandes durant el sopar que es va fer a la plaça de l’Església.

En total, va oferir cinc danses del grup major: Ball de coces, Marsuliana, Pagesos i Senyors, Dansa Galana i el muntatge “Festa Major”. Fins i tot, alguns dels assistents que estaven entre el públic es van afegir a la ballada de forma espontània, formant una sardana al fons de la plaça. Al final de la ballada, els dansaires van convidar el públic a unir-s’hi i ballar amb ells el pas doble final.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments