Inici Actualitat Aquest cap de setmana es celebra la 4a Festa de l’Esport

Aquest cap de setmana es celebra la 4a Festa de l’Esport

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell organitza aquest cap de setmana la quarta edició de la Festa de l’Esport. Per aquest motiu, s’han programat tota una sèrie d’activitats relacionades amb l’esport. Destaca el lliurament dels premis als millors esportistes de l’any i la inauguració d’una exposició de fotografies del Barça. Aquest dimarts al migdia s’ha fet la presentació de tots els actes.

Les activitats començaran el divendres amb una exhibició de patinatge i un partit d’hoquei al pavelló municipal. El dissabte comptarà amb futbol. Dos partits un d’alevins i d’un femení sènior al camp municipal de la Roureda. Durant tota la tarda hi haurà un rocòdrom, minitennis, tir amb arc, bicitrial, escacs i gimnàstica a la zona de la Coma del Reig.

Mentrestant, al vespre a les 8 s’inaugurarà l’exposició “Records del Barça: de Samitier a Messi” basada en fotografies d’Horacio Seguí. Tot seguit, es farà una taula rodona sobre l’esport, salut i alimentació amb la participació dels doctors Ramon Cugat i Pedro Álvarez, la doctora Montse García i l’exjugador de bàsquet, Andrés Jiménez.

El diumenge dues activitats populars: una caminada i una pedalada. Començaran a 2/4 de 9 del matí des de la plaça de les Eres. A quarts d’onze hi haurà una exhibició de trial al Pujoló 3 i a les 11 una exhibició de balls al centre cultural Costa i Font.

Les activitats es tancaran amb el liurament de premis als millors esportistes de l’any en el marc d’un dinar degustació al Serrat del Figaró.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments