Inici Actualitat Taradell recapta 450 euros per la Marató contra la pobresa

Taradell recapta 450 euros per la Marató contra la pobresa

2
COMPARTIR

Aquest dissabte a la tarda Taradell va mostrar la seva vessant més solidària. La Plaça va acollir un acte per recollir diners per la Marató contra la pobresa. L’acte, organitzat per la comissió de la Festa d’en Toca Sons, Protecció Civil i Canya que no és conya, va recollir 450 euros.

L’acte portava per nom “Una espelma per la pobresa”. I és que els participants podien col·laborar econòmicament comprant una espelma que un cop encesa va servir per completar la frase “No a la pobresa”. Les activitats van consistir en un espectacle de pallassos a càrrec de Term i Mita, una posada en escena dels mags Els Arnaus i Mag Príncep, i una actuació musical del grup Àcid Úric. Cal destacar que l’acte va generar, fins i tot, l’interés de TV3 que va enregistrar-ne imatges i va fer una petit entrevista als organitzadors.

Us mostrem algunes imatges, realitzades per Carles Camps.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Toni Perez
28 maig 2012 14:21

Ja han penjat el vídeo a la web de TV3, cliqueu aquí per veure’l! Al minut 29:05 aproximadament…

Carles Camps
Carles Camps
27 maig 2012 23:12

Moltes gràcies a tots els que heu fet una aportació en nom de Protecció Civil, Canya que no és Conya i Toca-sons. Al nostre agraïment a Vilaro, 4R Arquitectes, Cristian’s Events, Termi i Mita, Magic Princep, Els Arnaus i Àcid Úric.