Inici Actualitat La UD Taradell perd a Parets i encara no té assegurada la...

La UD Taradell perd a Parets i encara no té assegurada la permanència

0
COMPARTIR

La Unió Deportiva Taradell necessitava puntuar aquest diumenge per assegurar-se la permanència a Segona Catalana. Els taradellencs, però, han perdut per 3 a 0 a Parets. Tot i tenir opcions de marcar, el Taradell no ha estat encertat, mentre que els locals han sentenciat a la segona meitat.

En els primers minuts els locals han dominat, tot i que Torrents en un llançament de falta ha estat a punt de marcar. El primer gol ha arribat al minut 15 en un contraatac culminat per l’esquerra. A partir d’aquí, el Taradell ha tingut més possessió, però els locals en una altra contra han estat de fer el segon. Fins al descans, un cop de cap d’Edu, un xut llunyà de Torrents i un xut de Fredi rebutjat per la defensa han estat les ocasions més clares dels taradellencs.

A la represa, el Taradell ha sortit disposat a empatar, però un penal favorable als locals abans dels 10 minuts ha sentenciat el matx. A partir d’aquí els taradellencs han intentat remuntar, però no han trobat el camí. A un quart d’hora pel final ha arribat el tercer del Parets en un altre contraatac.

Els taradellencs necessiten puntuar diumenge vinent contra el Tona per no dependre dels resultats d’altres equips.

U.D. Taradell: Ochoa, Joan, Font (P. Serra), Pujol, Erra, Molas (Sans), Rau, Edu Morató, Canó, Torrents i Fredi.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments