Inici Actualitat La U.D. Taradell suma tres punts més davant la Sabadellenca

La U.D. Taradell suma tres punts més davant la Sabadellenca

0
COMPARTIR

Victòria importantíssima de la Unió Deportiva Taradell aquest dissabte a la tarda al municipal de la Roureda. Els taradellencs han superat la Sabadellenca per 2 a 0 en un partit molt treballat, ja que han jugat amb inferioritat durant la segona meitat. La clau del partit ha estat un penal en contra aturat per Ochoa just abans del descans.

Els taradellencs s’han avançat ja al minut 3 en una jugada assajada que ha acabat amb una centrada de Fredi i el gol de Font. De fet, els primers minuts han estat de domini total d’un Taradell que ha perdonat davant de porteria les claríssimes ocasions que ha tingut. Fredi ha rematat de cap fregant el pal després que Torrents hagués xutat creuat i la pilota hagués topat amb el travesser. Canó davant del porter no ha sabut batre’l i, poc després, Carrillo ha xutat creuat però el porter visitant ha desviat amb el peu.

Tot això en una primera mitja hora de joc on la Sabadellenca s’ha vist superada pel Taradell. Els visitatns només han tingut una sola arribada molt embolicada. En l’últim quart d’hora els visitants han igualat el domini, però no hi ha hagut ocasions fins just abans del descans. Una centrada per l’esquerra dels visitants ha acabat amb un xut des del punt de penal que Sañé ha desviat amb la mà. Expulsió i penal. El llançament des dels onze metres l’ha aturat Manel Ochoa.

A la represa, amb inferioritat numèrica el Taradell ha esperat els contraatacs. Ha pogut sentenciar al minut 3 en una centrada des de la dreta que ha quedat morta a l’àrea petita després del rebuig del porter. Pujol amb tot a favor per marcar ha enviat la pilota massa alta.

El Taradell no patia i ha tornat a tenir el segon als peus de Canó que s’ha plantat sol davant del porter, però aquest ha desviat el seu xut a córner amb el peu. Els taradellencs no sentenciaven i, tot i que els visitants no creaven perill, l’1 a 0 posava incertesa en el partit.

La sentència ha arribat a un quart d’hora pel final, quan Raul ha rebut a l’interior de l’àrea i ha marcat de xut creuat. Un minut després els visitants s’han quedat amb un home menys després d’una agressió per darrera a Canó. Fins al final, el 2 a 0 no s’ha mogut i el Taradell ha sumat 3 punts que l’acosten a la permanència.

U.D. Taradell: Ochoa, Joan, Font (P. Serra), Pujol, Sañé, Carrillo (Erra), Edu Morató (Molas), Raul, Torrents, Fredi (Sans) i Canó (Cuenca).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments