Inici Actualitat El Pujoló acull la quarta Festa del Civisme de Taradell

El Pujoló acull la quarta Festa del Civisme de Taradell

0
COMPARTIR

El bosc del Pujoló va acollir aquest dissabte al matí la quarta edició de la Festa del civisme. Durant tot el matí es van fer diversos actes i activitats per fomentar una tinença responsable dels animals de companyia.

Primer de tot es va fer una xocolatada popular, seguida per un concurs de mascotes on es premiava la mascota més elegant, més sexi i més eixerida en funció d’una votació popular. Mentrestant, qui volia podia participar en el concurs de dibuix ràpid, jugar amb uns inflables o participar en la diana de l’Agrupació de Botiguers de Taradell.

Durant la matinal també es va fer una exhibició d’habilitats canines a càrrec de la Unitat Canina de Rescat d’Osona i una representació teatral a càrrec dels nencs i nenes del Casal El Puntal. Tot amenitzat amb el grup de teatre “Canya que no és conya”.

Aquí podeu veure una selecció de fotografies, realitzades per Miquel Vilardell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments