Inici Actualitat El CP Taradell perd i haurà de jugar la promoció per evitar...

El CP Taradell perd i haurà de jugar la promoció per evitar el descens

0
COMPARTIR

El Club Patí Taradell va perdre aquest dissabte al vespre contra el Barberà al municipal del Pujoló. Els taradellencs, que necessitaven el triomf per evitar el descens, van caure per 2 a 4. Aquesta derrota els condemna a jugar la promoció per no baixar de categoria.

La primera meitat va ser molt igualada i va acabar amb empat a zero. El respecte inicial es va dissoldre al segon temps. Primer va marcar el Taradell només començar gràcies a un gol de Jordi Prat, però l’alegria va ser efímera, ja que 20 segons després empataven els visitants.

Tres minuts més tard va arribar l’1 a 2, però Homs va tornar a posar la igualada a l’electrònic poc després. El Barberà, però, va marcar dos gols més que van posar molta pressió als locals. Els taradellencs van disposar d’un penal a favor i d’un llançament al pal en els últims minuts, però no van poder forçar l’empat.

La derrota fa que el Taradell hagi de jugar una promoció per evitar el descens, independentment del partit que tenen pendent amb el Maçanet. Aquest pròxim cap de setmana tenen jornada de descans. La promoció es jugarà d’aquí a quinze dies i és a doble partit.

C.P. Taradell: S. Muntadas, Homs, Molist, Prat, Roca, Càmara, Cesc, Pau Simón i Capdevila.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments