Inici Actualitat Els botiguers de Taradell regalen els primers Tocapremis

Els botiguers de Taradell regalen els primers Tocapremis

0
COMPARTIR

Aquest dissabte s’ha fet a Taradell el primer cap de setmana de Tocapremis i Tocatapes, organitzat per l’Agrupació de Botiguers (ABT). En concret, la zona de La Plaça s’ha omplert de jocs per la mainada i d’una diada per premiar als clients que durant la setmana han comprat en els comerços del municipi.

D’una banda, els més petits podien passar el matí jugant a una desena de jocs artesanals on es premiava l’habilitat. De l’altra, es podia tirar a una diana, sempre i quan es portessin 5 tiquets de compra de comerços locals. Cada tirada tenia un regal sorpresa que podia anar des d’un val per una tapa a objectes promocionals o entrades per concerts i visites d’equipaments turístics del poble. La matinal també ha comptat amb l’animació del grup de teatre Canya que no és conya. Dissabte vinent la diana estarà ubicada al Pujoló.

Les campanyes Tocapremis i Tocatapes s’allarguen fins el 19 de maig. El Tocatapes es porta a terme els caps de setmana i consisteix en què 9 establiments de restauració ofeereixen una tapa i una beguda al preu de 2,5 euros. Els clients que vagin a algun dels bars o restaurants participants rebran una cartilla. Si en les dues setmanes omplen les 5 caselles (5 tapes) participaran en el sorteig de 5 sopars per a 2 persones, cedits per altres establiments de restauració de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments