Inici Actualitat Taradell acollirà la 1a Fira de teràpies naturals i trementinaires

Taradell acollirà la 1a Fira de teràpies naturals i trementinaires

0
COMPARTIR

El proper diumenge 20 de maig es celebrarà a Taradell Natturapia. Es tracta de la primera edició de la fira de teràpies naturals i trementinaires, organitzada pel Mas El Gurri Xic del barri de Montrodon.

 L’objectiu és donar a conèixer tractaments naturistes, plantes medicionals, tècniques de relaxació i mètodes de respiració. I, al mateix temps, oferir un espai de formació, informació i demostracions relacionades amb les teràpies naturals.

Aprofitant la fira, també s’inaugurarà el passeig de les Constel·lacions, un espai que conjuntament amb el Bosc de les Fades configuren un indret màgic per visitar.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments