Inici Actualitat El bloc del col·legi Les Pinediques guanya un dels Premis Espiral Edublogs

El bloc del col·legi Les Pinediques guanya un dels Premis Espiral Edublogs

1
COMPARTIR

El bloc del col·legi Les Pinediques de Taradell, que elaboren els alumnes i mestres de l’escola, ha rebut aquest divendres la confirmació que ha guanyat un dels premis Espiral Edublogs 2012 en l’apartat “Blogs de centro”. Aquests premis s’entregaran el pròxim 2 de juny a Madrid i premien els blocs amb recursos pedagògics i educatius.

El bloc de Les Pinediques encara no sap si obté el primer premi, ja que de moment s’han escollit tres blocs en el seu apartat i el dia 2 de juny es determinarà qui té el primer, segon i tercer premi (anomenat Peonza). El bloc de Les Pinediques competeix amb el col·legi La Garena d’Alcalá de Henares i el col·legi argentí Norbridge.

Cal valorar que el de Les Pinediques ja pot considerar que és un dels 3 millors blocs dels 134 que s’havien presentat en la seva categoria.

Els Premis Espiral Edublogs són uns guardons internacionals que compleixen la sisena edició. Premien blocs de qualsevol país, sempre i quan estiguin escrits en alguna de les llengües oficials de l’Estat espanyol. Es valoren criteris com la utilitat didàctica del bloc, els continguts o els recursos que ofereix en referència a eines 2.0, activitats realitzades a l’aula o referències a altres blocs o webs.

Bloc de Les Pinediques

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
11 maig 2012 22:19

Moltes felicitats, a continuar així.