Inici Actualitat Taradell, entre els municipis, distingits per fer una bona recollida selectiva

Taradell, entre els municipis, distingits per fer una bona recollida selectiva

0
COMPARTIR

El municipi de Taradell ha estat premiat per la seva bona gestió de la recollida selectiva. En el marc del segon Fòrum Estratègia Catalana Residu Zero, del passat 4 de maig a Barcelona, es van premiar els municipis amb els índexs de recollida selectiva bruta de l’any 2010 que van superar el 55%. D’Osona van ser guardonats un total d’17 municipis.

El regidor de Medi Ambient de l’ajuntament de Taradell, Jordi Baucells, va ser qui va recollir el guardó.

A banda de Taradell, també van rebre premi Balenyà, El Brull, Folgueroles, Malla, Sant Martí de Centelles, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tavèrnoles, Tavertet, Tona, Calldetenes, Manlleu, Roda de Ter, Rupit, Santa Eugènia de Berga i Viladrau. A nivell català van ser 126 municipis.

Els diplomes van ser lliurats pel director de l’Agència de Residus de Catalunya, Josep Maria Tost. Amb aquests premis es vol reconèixer la tasca desenvolupada per aquests municipis en benefici de la recuperació de residus.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments