Inici Actualitat Molta participació a l’Aplec del Castell d’en Boix

Molta participació a l’Aplec del Castell d’en Boix

0
COMPARTIR

El Castell d’en Boix ha acollit aquest diumenge el tradicional Aplec de sardanes, que es fa coincidint amb el primer diumenge de maig. La matinal ha comptat amb molta presència de taradellencs que, fos en cotxe o a peu, han aprofitat per pujar fins al Castell.

La meteorologia també ha respectat la matinal, ja que només un cop finalitzat i de baixada ha estat quan ha plogut. L’acte, organitzat per l’Agrupació Sardanista de Taradell, ha consistit en una matinal amb un esmorzar popular i una audició de sardanes a càrrec de la cobla Lluïsos. Com a curiositat us mostrem aquesta fotografia dels músics de la Cobla que els han pujat amb vehicles 4×4.

Us deixem també amb una galeria d’imatges. Les fotos són de Miquel Vilardell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments