Inici Actualitat A Taradell hi ha 15 persones més a l’atur respecte al mes...

A Taradell hi ha 15 persones més a l’atur respecte al mes anterior

0
COMPARTIR

L’atur registrat a Taradell durant el mes d’abril torna a registrar una pujada moderada. La xifra ha augmentat en 15 persones respecte al mes de març. Ara mateix, hi ha 468 persones sense feina al poble (un 3,2% més), segons les dades registrades pel departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta dada trenca la dinàmica de reducció d’atur iniciada el mes passat i contrasta amb les xifres a nivell Català i osonenc que indiquen una baixada. Així, a Osona l’atur registrat ha baixat en 50 persones respecte al mes anterior. Ara hi ha 13.023 persones sense feina.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments