Inici Actualitat Taradell.com compleix avui 5 anys

Taradell.com compleix avui 5 anys

3
COMPARTIR

El bloc Taradell.com compleix avui, dia 5 de maig, el cinquè aniversari de la seva creació. Per això, aprofitem aquesta efemèride per anunciar que en les properes setmanes modernitzarem la imatge i us presentarem una nova versió. L’objectiu és fer un pas endavant i convertir-lo en un portal d’informacions del municipi. Veient la bona acollida que ha tingut la iniciativa impulsada fa 5 anys, volem obrir el portal a noves possibilitats, una imatge més moderna i renovada, i potenciar la participació dels taradellencs. De moment, us presentem la nova imatge que ens identificarà.

El canvi es produirà en les pròximes setmanes i ja us avisarem amb alguns dies d’antel·lació. Bàsicament, consistirà en implementar un disseny nou, canviant la presentació i distribució de les informacions i fent-lo més atractiu per als lectors.

Esperem que no us hi perdeu. En tot cas, hi haurà tots els recursos que anem actualitzant dia rere dia i també tenim la intenció de potenciar nous apartats que s’aniran incorporant gradualment.

5 anys d’informació local

Taradell.com va nèixer l’11 de maig de 2007 de la mà de Toni Reig com un bloc del poble i amb la intenció d’aportar informació local sobre les eleccions municipals d’aquell any. A partir d’aquí i vista la bona acollida de la iniciativa, es va anar fent ressò d’activitats, actes i informacions en clau taradellenca fins al dia d’avui.

El bloc sempre ha tingut clara la voluntat de servei i d’estar obert a tots els taradellencs. Des del voluntariat, però tenint clar que també calia ser rigorós, al llarg d’aquests 5 anys s’ha convertit en un referent del moviment social, polític i cultural del poble. I, al mateix temps, és un espai que permet als taradellencs que viuen fora del poble mantenir el vincle i aglutinar amb caràcter d’arxiu tot allò que genera Taradell i els seus habitants.

L’1 d’octubre de 2010 Taradell bloc va ser guardonat amb el premi al millor bloc corporatiu als Premis Bloc de Catalunya. Des del febrer de 2011 el bloc està gestionat per Joan Morcillo.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

3 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Manel
6 maig 2012 7:31

Moltes felicitats Toni, Joan i resta de col·laboradors de taradell.com.

Això promet, si el nou format està a l’altura de la nova imatge serà espectacular!!!

Bona feina i no desistiu.

(Nota: he eliminat i publicat de nou el comentari perquè hi havia un error)

Manel
5 maig 2012 17:55

L’autor ha eliminat aquest comentari.

Josep
Josep
5 maig 2012 16:39

Amics amigues del bloc de Taradell,
Realment assolir cinc anys de vida ha de considerar-se un veritable èxit.
Avui en dia qui es dedica a causes altruistes sense rebre res a canvi, s mereix una mica, ni que sigui, de reconeixement per part de tots.No us deixeu influenciar per enveges i queixes sense fonament. Estic segur que aquest cinc anys seran els primers de molts.
Endavant! Que n’aprengin !