Inici Cultura Som Dones organitza un petit acte amb motiu del Dia de la...

Som Dones organitza un petit acte amb motiu del Dia de la mare

1
COMPARTIR

El col·lectiu taradellenc Som Dones organitza aquest diumenge amb motiu del Dia de la mare un petit acte que s’enmarca en la trobada “Dones en Peu de Pau per les properes 7 generacions”. L’acte que començarà a 3/4 de 12 del migdia a la terrassa de dalt de la Font Gran consistirà en llegir en veu alta el manifest.

Tot seguit, es faran cinc minuts de silenci i es reflexionarà sobre com assolir transformar el món per a les properes generacions.

Per a més informació es pot consultar la pàgina web http://www.mujeresenpiedepaz.org

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
5 maig 2012 21:54

Gràcies per difondre l’acte que es farà demà a 3/4 de 12 del migdia a la terrassa de dalt de la Font Gran, des de l’associació però, us voldriem fer un parell de puntualitzacions. Aquest acte està organitzat per l’Associació LA ARBOLEDA DE GAIA, un espai femeni en benefici de la Mare Terra i de tots els essers vivents, te contacte amb “El Consejo Internacional de las 13 Abuelas Indígenas”, l’acte en qüestió l’han convocat a nivell mundial i coincideix que aquí és el “Dia de la Mare”, però no hi té res a veure. Aquí a Taradell ha estat… Llegeix més »