Inici Actualitat Els botiguers de Taradell posen en marxa les campanyes Tocapremis i Tocatapes

Els botiguers de Taradell posen en marxa les campanyes Tocapremis i Tocatapes

1
COMPARTIR

L’Agrupació de Botiguers de Taradell (ABT) portarà a terme del 7 al 19 de maig la campanya Tocapremis. Es tracta d’una iniciativa que pretén lligar comerç, restauració i lleure. Així, totes les compres fetes durant aquests dies als comerços locals tindran premi segur.

La campanya consisteix en què durant aquestes dues setmanes els clients han de guardar els tiquets o comprovants de compra dels comerços associats i els dissabtes 12 i 19 de maig, de 10 a 1 del matí, els podran presentar i obtenir un premi segur amb una tirada a una diana. Aquesta diana estarà situada el dia 12 a la Plaça i el dia 19 al Pujoló.

Els premis seran diversos. A banda de gadgets promocionals, hi haurà diferents activitats per fer al municipi, cedides per diverses empreses i entitats: estada al càmping La Vall, visites al castell de Montrodon, visites al bosc de les ninfes o al Museu del blat, visites a una fàbrica d’embotits o a un celler de vins, cates de xocolata, entrades per anar a escoltar l’Escolania de Montserrat i al concert de Els Amics de les arts, sopars a la Nit de l’esport… Paral·lelament al funcionament d’aquesta diana, s’organitza durant els dos dissabtes al matí una activitat d’animació infantil: el dia 12 jocs tradicionals en format gegant i el dia 19 un inflable.

Tocatapes

Un total de 9 establiments de restauració oferiran els divendres i dissabtes d’aquestes dues setmanes una tapa i una beguda al preu de 2,5 euros. La iniciativa porta per nom Tocatapes.

Els clients que vagin a algun dels bars o restaurants participants rebran una cartilla. Si en les dues setmanes omplen les 5 caselles (5 tapes) participaran en el sorteig de 5 sopars per a 2 persones, cedits per altres establiments de restauració de Taradell. Al mateix temps, hi haurà vals perquè els clients dels comerços de Taradell puguin fer tapes gratuïtament.

Les dues iniciatives han permès que una desena de comerços, bars i restaurants de Taradell s’hagin associat a l’ABT. La campanya té el suport de l’Ajuntament de Taradell i la Diputació de Barcelona.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
4 maig 2012 11:38

Bona iniciativa. Entre tots fem poble, el nostre poble, el que estimem! Gràcies pels qui hi treballeu.
Dolo.