Inici Actualitat Unes 160 persones participen a la trobada de casals de la gent...

Unes 160 persones participen a la trobada de casals de la gent gran a Taradell

2
COMPARTIR

Aquest dimarts, 1 de maig, s’ha fet a Taradell la trobada comarcal de casals de la gent gran d’Osona, organitzada per l’Associació de Jubilats del municipi. La matinal s’ha portat a terme al centre cultural Costa i Font amb la presència de més de 160 persones de les llars de jubilats de Taradell, Calldetenes, Sant Julià de Vilatorta, Santa Eugènia de Berga i Folgueroles.

La trobada ha consistit en un bon esmorzar a primera hora del matí al mateix centre cultural. A mig matí la sala gran de can Costa ha acollit l’actuació de l’Esbart dansaire Sant Genís de Taradell. Hi han participat el grup major i els grups infantils de l’esbart. Els primers han interpretat tres danses i els més petits n’han ballat cinc.

Us deixem una galeria de fotos que ha fet Miquel Vilardell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
2 maig 2012 15:28

Una trobada que ha valgut la pena i l’actuació de l’esbart sensacional!!! Felicitats !!! Jovent, encomaneu alegria !

Anònim
Anònim
1 maig 2012 19:13

Una festa molt maca i l’esbart excel.lent, con sempre