Inici Actualitat El taradellenc Lluís Mauri edita “Paraula de vàndal 1987-1993”

El taradellenc Lluís Mauri edita “Paraula de vàndal 1987-1993”

0
COMPARTIR

El taradellenc Lluís Mauri ha iniciat avui diada de Sant Jordi la seva aventura editorial. Mauri ha editat el llibre “Paraula de vàndal 1987-1993″a través de Bubok, un servei d’autoedició de llibres sota demanda. Això vol dir que ell mateix escriu i maqueta, i el lector pot fer la comanda a través del servei i se li envia a casa.

“Paraula de vàndal 1987 – 1993” gira entorn d’un recull de narracions fetes per un misteriós Iu Murallis. Relats i estirabots que va redactar poc abans de suïcidar-se per pura inadaptació vital. Un reconegut etimòleg a l’atur troba una carpeta amb gomes de color blau, la matinada del 29 al 30 de març, dins un establiment socarrimat de la barcelonina plaça dedicada al Bisbe Urquinaona.

Segons el propi Lluís Mauri, “no et passarà desapercebuda ni la data ni el lloc de la troballa. I, possiblement, la sacsejada que et produeixi la lectura dels relats, poesies, insercions publicitàries i, fins i tot, l’estrambòtica obra de teatre que conté ‘Paraula de vàndal’, et recordi alguns incunables d’aquella literatura barcelonina que, movent-se pels viaranys d’un humor que salta de la tendre ironia al més salvatge dels sarcasmes, trobem en obres de l’estil del ‘Manifiesto subnormal’ d’en Manuel Vázquez Montalbán, entre d’altres, i et porti a preguntar-te sobre qui és n’Iu Murallis”.

En total són 216 pàgines i s’ofereix la dedicatòria on-line i l’ebook de regal al comprar l’exemplar.

Per comprar el llibre pots fer-ho aquí.

COMPARTIR