Inici Actualitat Els alumnes de 5è i 6è de Taradell protagonitzen divendres l’espectacle poètic...

Els alumnes de 5è i 6è de Taradell protagonitzen divendres l’espectacle poètic “El pas del temps”

0
COMPARTIR

L’espectacle es fa per tancar els tallers de poesia que els alumnes de 5è i 6è de les escoles de Taradell han realitzat durant aquest curs a la biblioteca Antoni Pladevall i Font. L’objectiu ha estat acostar el llenguatge poètic als alumnes. També serveix per tancar els actes de l’abril poètic.

La posada en escena de l’espectacle “El pas del temps” començarà a les 7 de la tarda al centre cultural Costa i Font. Es centrarà en com les estacions meteorològiques i el pas del temps influeixen en la manera de comportar-nos. L’espectacle està dirigit per Montse Vilà i Xevi Font.

Els tallers, organitzats des de la Biblioteca i amb la col·laboració del Centre de Recursos Pedagògics d’Osona, pretenen que els alumnes, a través d’exercicis de vocalització, dicció, expressió i interpretació,  descobreixin una altra manera de llegir, interpretar i transmetre la poesia.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments