Inici Actualitat Aquest dijous es celebra el ple del mes d’abril

Aquest dijous es celebra el ple del mes d’abril

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell celebra aquest dijous, 19 de febrer, el ple ordinari d’aquest mes. La sessió començarà a 2/4 de 9 del vespre a la sala de plens. Es pot seguir en directe per Ràdio Taradell. L’ordre del dia és el següent:

A) Propostes de dictàmens

1.- Aprovar l’acta de la sessió anterior, d’1 de març de 2012.

2. – Aprovació inicial del resum numèric general del padró municipal d’habitants a 1 de gener de 2012.

3.- Aprovar, si s’escau, definitivament l’expedient d’oficialització de l’escut de Taradell.

4.- Aprovació de les actes de delimitació de termes entre el municipi de Taradell i Santa Eugènia de Bega, Seva, Viladrau, Sant Julià de Vilatorta.

5.- Aprovar, si s’escau, la certificació núm. 4 de “l’Espai d’aigua a Taradell. Fase 1.2”.

6.- Aprovació de la certificació núm. 6, de l’obra “Projecte urbanització del casc antic 1a fase”.

7.- Aprovar, si s’escau, la certificació núm. 4 del “Projecte per a la millora de la urbanització del barri Montrodon de Taradell”.

8.- Aprovació de les Bases i Convocatòria per a la concessió de Subvencions en règim concurrència competitiva per a entitats l’any 2012.

9.- Ratificació de l’acord de la Junta de Govern Local, de data 19 de març de 2012, de l’adhesió al Pla Extraordinari d’Assistència Financera Local.

10.- Aprovació del Plec de Clàusules Administratives Particulars que han de regir per la concessió administrativa de la utilització i explotació del Bar i la Terrassa lateral exterior del Centre Cultural Costa i Font.

11.- Aprovació del Plec de Clàusules Administratives Particulars i Plec de Clàusules Tècniques que han de regir per la concessió administrativa de la utilització i explotació del Bar-Restaurant del Parc de la Font Gran.

B) Comunicacions diverses al ple, control d’organs municipal, precs i preguntes

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments