Inici Actualitat L’Esbart dansaire Sant Genís inicia la temporada de primavera amb una ballada...

L’Esbart dansaire Sant Genís inicia la temporada de primavera amb una ballada a la residència Vilademany

0
COMPARTIR

L’Esbart dansaire Sant Genís va oferir aquest dissabte a la tarda una ballada per a tots els usuaris de la residència Vilademany. Es tracta del segon acte de l’Esbart de la temporada, després de la cercavila de balls de bastons del passat 8 d’abril. A més, l’acte també serveix per commemorar el 16è aniversari de la creació de la Fundació Vilademany.

La ballada a la residència Vilademany també va comptar amb la participació dels grups infantils i juvenils de l’esbart i estava oberta al públic en general.

 Cal destacar que l’Esbart també té previst participar el pròxim 1 de maig en una trobada de Llars de jubilats de la comarca d’Osona que es farà al centre cultural Costa i Font. Més tard, el 19 de maig ballarà a Sant Fruitós de Bages amb motiu de la Festa del Dia Internacional dels Museus.

 A l’estiu, de moment, actuarà a la plaça Osona de Vic el 22 de juliol i participarà en diversos actes de la festa major de Taradell, entre els actes ja previstos. S’espera que realitzen una dotzena de ballades, tot i que molts actes encara s’han d’acabar de programar.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments